Farkımız Okumak Olsun

Bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz kitap okuma yarışmamız başlıyor...

Kitap okumayı kültür haline getirmek, öğrencilerimizin kitap okumaya yönelik tutumlarını olumlu yönde değiştirmek ve kitap okumanın akademik başarı üzerindeki etkisini fark etmelerini sağlamak adına siz değerli öğrencilerimiz için okulumuzda  Ödüllü Kitap Okuma Yarışması düzenliyoruz.

•       Tüm Öğrencilerimiz yarışmaya katılmış sayılmaktadır. Ekstradan başvuru şartı aranmamaktadır.

•       Kitaplarınızı okul kütüphanesi kitapları içerisinde seçip okul genelinde en fazla kitap okuyan öğrencilerimizi 5-9 Haziran tarihinde sözlü mülataka tabi tutup dereceye giren öğrencilerimizi bu şekilde belirleyeceğiz. ( Okuduğunuz kitap sayısından ziyade sayfa sayısı okul sıralamasında etkili olacaktır.)

• Sözlü mülakatta öğretmenleriniz sizleri belirli kriterlere göre değerlendireceklerdir ve okuduğunuz tüm kitaplarla ilgili ayrıntılı soru soracaklardır.

• Kitaplarınızı okumak için size verdiğimiz süre 26.09.2022 - 02.06.2023 tarihleri arasında  geçerlidir.

Hepinize Bol Kitap Okumalı Günler Diliyoruz.

21.09.2022 217

22-09-2021