3 Kasım Ortaokulu


Vizyon: Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.

Misyon: Bütün çalışanlarımızın temeli öğrencilerimizdir. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyulur. Öğrenci ve öğretmen arasındaki sevgi-saygı bağının gün geçtikçe geliştirilmesi, herkesin ortak hedefleri arasındadır. Biz duygusunun hakim olduğu ortam ve anlayışın gereğine inanırız. Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Türkçenin güzel konuşulması ve yazılması ortak değerimizdir. Okul-veli işbirliği sağlanarak, öğrencinin okulda kazandığı davranışların hayata geçirilebilmeleri için çalışılır. Başarının ekip çalışması, teşvik ve ödüllendirme ile artacağına inanırız. Okulumuzun fiziki şartları iyi ve gelişmeye elverişli olması ayrıcalığımızdır.

Başarılar:

Saatler: 08.15-16.35
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: OKULA GELİŞ İÇİN ARAÇLAR KARS MERKEZ ARPAÇAY GARAJINDAN 7.30´DA HAREKET ETMEKTEDİR.SAAT BAŞI SERVİS OLUP SON SERVİS ARPACAY´DAN KARS´A DÖNÜŞ SAATİ 17.00´DİR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 240

Telefon - 04742812526

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://3kasimortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ORTA MAH. CUMHURİYET CAD. NO 46 ARPAÇAY / KARS

Öğretmen :16
Öğrenci :191
Derslik :10
Kütüphane Kitap Sayısı :1300
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - ARPAÇAY/MERKEZ

Adres - ORTA MAH. CUMHURİYET CAD. NO 46 ARPAÇAY / KARS

Ulaşım ÖZEL ARAÇ VE SERVİS

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZİLÇE MERKEZİNDE OLUP İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 37 KM´DİR.